Кошик
792 відгуків
promo_banner
https://svetlyachok-vam.com.ua/
Контакти
+380 (96) 845-22-62
Постачання
Агро-магазин "Світлячок В.А.М."
Хворостяний Андрій Дмитрович
вул. Миру 5-а, Обухів, Україна
andreykfo@ukr.net+380968452262+380968452262

Батат Джевел на ЕДУ дуже смачний солодкий соковитий десертний сорт і рецепт приготування

240 /кг

Показати оптові ціни
  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: БнаЕДСД70
Батат Джевел на ЕДУ дуже смачний солодкий соковитий десертний сорт і рецепт приготування
Батат Джевел на ЕДУ дуже смачний солодкий соковитий десертний сорт і рецепт приготуванняНемає в наявності
240 /кг
+380 (96) 845-22-62
Постачання
+380 (96) 845-22-62
Постачання
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Опис
Характеристики

Мінімальне замовлення 3 кг, вага клубнів від 150-80г

Рецепт приготування:

Повітряне печиво з солодкої картоплі

Час: 35 хв.

Складність: легко

Кількість: 9 шт.

Інгредієнти до рецепта: 3/4 ст. готового пюре з солодкої картоплі (приблизно 1 великий батат) 1/2 ст. суцільного молока 1,5 ст. просіяного борошна вищої якості 2 ст. цукри 1 ст. л. розпушувача 1 год. солі 6 ст. холодного вершкового масла, порізати на маленькі шматочки.

У рецептах використовуються мірні ємності об'ємом: 1 склянка (ст.) - 240 мл. 3/4 склянки (ст.) - 180 мл. 1/2 склянки (ст.) - 120 мл. 1/3 стакана (ст.) - 80 мл. 1/4 склянки (ст.) - 60 мл. 1 столова ложка (ст. л.) - 15 мл. 1 чайна ложка (ч. л.) - 5 мл.

Приготування страви за рецептом: Розігріти духовку до 220 °C. Змастити вершковим маслом листок.

У мисці перемішати картопляне пюре з 1/3 склянки молока. Відставити вбік.

Змішати в кухонному комбайні борошно, розпушувач і сіль, додати цукор і вершкове масло, злегка перемішати, поки суміш не стане схожою на борошно грубого помелу. Додати картопляне пюре та обережно перемішати ложкою. Продовжуючи заважати, додати невеликими порціями молоко, що залишилося, щоб вийшло густе тісто.

Викласти тісто на посипане борошно поверхнею. Надати тіста форму кулі та вимісити, 2-3 рази, натискаючи долонею. Розкачати тісто в круглий пласт завтовшки 1,5 сантиметра.

Вичавити з тіста печиво діаметром 6 см за допомогою круглого, присипаного борошном, пресформи. Повторно розкачати залишки тіста і видавити печиво. Розкласти печиво на підготовлений лист і поставити на середній рівень духовки, випікати до золотистого кольору, 12-14 хвилин.

Подавати печиво теплим.

 

 

         

Основні атрибути
КультураБатат
Сорт/ГібридДжевел
Класс семянЕліта
ГМОНі
Користувальницькі характеристики
Тип продукціїМатковий бульба
Інформація для замовлення
  • Ціна: 240 /кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner