ЗЕЛЕНЬ
Після зими наш організм потребує великої кількості вітамінів. Але свіжі овочі з грядки починають потрапляти на наш стіл нескоро. Вирощування зелені навесні дозволить нам отримати перші врожаї корисної вітамінами зелені, адже овочеві культури дозрівають пізніше. Культури на зелень сходять швидко і нарощують зелену масу, тому насолодитися їх приємним смаком виходить швидше.
Зелень має багато корисних властивостей, що містять велику кількість вітамінів і мікроелементів, клітковини, що сприяє кращому перетравленню їжі, очищає організм від шлаків. Вона має велику кількість антиоксидантів і ще в ній мало калорій, так що їсти її можна тим, хто хоче схуднути. Свіжу, сушену зелень додають до різних страв як приправу. Корисних речовин, яких потребує організм людини, в зелені набагато більше, ніж в інших продуктах, таких як м'ясо, риба, хліб.