КВАСОЛЯ
Квасоля - кучерявий або прямостоячий трав'янистий багаторічник або однорічник з перистим листям, кожна з яких забезпечена прилистком. Квітки, зібрані в пензлі, розвиваються у пазухах. Плоди - двостулкові боби, в яких знаходяться велике насіння квасолі, відокремлені один від одного неповними губчастими перегородками. Вага кожної квасолини приблизно 1 г. Лікарі називають квасолю м'ясом здорових людей, оскільки вона не тільки поживна і багата на білок, а й корисна.Квасоля – рослина короткого дня, тобто для того, щоб дозріти та дати високий урожай, їй потрібно не більше 12 годин світла щодня. Крім того, гідністю квасолі є її самозапилюваність: ви можете вирощувати на одній ділянці різні сорти культури і не боятися, що вони перепиляться між собою. Ми розповімо вам все про вирощування квасолі з насіння: чим удобрювати квасолю, коли викопувати квасолю, як зберігати квасолю, та надамо багато іншої інформації, за допомогою якої ви без проблем виростите врожай цієї цінної овочевої культури.