22 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 50 грн
Гарбуз «Цукерочка» відноситься до столових крупноплодным, середньостиглих сортів, популярним в умовах присадибного овочівництва. Опис сорту передбачає визрівання зовні привабливих плодів з дуже смачною і солодкою м'якоттю.
В'юнка гарбуз досить популярного в нашій країні сорту «Цукерочка» формує рослина середньої довжини, до півтора метрів. Плоди дуже привабливі, сегментовані, округлої форми, червоно-оранжевого забарвлення. Середні показники маси одного плоду становлять 1,9−2,7 кг М'якоть темно-оранжевого кольору, соковита і досить щільна, солодкого смаку. Показники цукристості м'якоті досягають 7-8 %. Стигла м'якоть містить значну кількість аскорбінової кислоти і каротину.
Сорт характеризується як холодостійкий і дуже високоврожайний, столового призначення. М'якуш використовується при приготуванні гарнірів, перших страв та гарячих закусок, а також прекрасно зарекомендувала себе як сировину для готування соків і сушіння. Перед посадкою гарбуза в кожну лунку слід внести невелику кількість компосту або перепрілого гною з додаванням деревної золи і суперфосфату.
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Гарбуз |
Сорт/Гібрид | Цукерочка |
Група стиглості | Середньостигла |
Класс семян | Еліта |
ГМО | Ні |
Користувальницькі характеристики | |
Тип продукції | насіння |