Перший і єдиний у світі сорт червоно-кочаної капусти з кочанами конічної форми. Середньопісний, від посіву до прибирання 135-150 днів. Середня маса кочана — 2-2,5 кг. На відміну від інших сортів червоношкіряної капусти, неперевершений для приготування свіжих салатів завдяки чудовим смаковим якостям і більш високому вмісту цукрів. Гарний для консервування, придатний для нетривалого зберігання.
Умови вирощування. Капусту середньозднього терміну дозрівання висівають у відкритий розсадник. Глибина закладення насіння 1-2 см. Оптимальна температура для росту +15-18 °C. Висаджування розсади на постійне місце в стадії 4-6 справжнього листя. Культура холодостійка, світло- та волого-любів. Під час саджання розміщують на відкритих, сонячних, родючих ділянках.