145 ₴/кг
Показати оптові ціниШтутгартер різен найпопулярніший серед аматорів і професіоналів, неперевершено ніжний і врожайний сорт. Ранній термін дозрівання: від відрощення сівка до збирання врожаю 65-75 днів. Луковиці плоскоокруглі, щільні, середнього та великого розміру, масою 50-100 г. Фарбування сухих лусочок — золотисто-коричнева, соковитих — біла. Смак — гострий. Підвищений вміст сухих речовин уможливлює використання цибулин для сушіння та заморожування. Придатні для всіх видів домашньої кулінарії та консервування. Добре підходить для виганяння на перо. Урожайність до 8 кг/м2. Висвічуваність і легкість гарні. Сорт придатний для посадки під зиму, у цьому разі дозрівання настає на два тижні раніше.
Лук використовується нами практично в усіх стравах і навіть із лікувальною метою. Цінність цього овочу незаперечна, але ось як його правильно виростити, щоб результат не виявився сумним, знають не всі. Дотримання правильної агротехніки допоможе вам виростити гарний урожай здорових цибулин.
Посадка лука на репку проводять тоді, коли температура повітря досягне 18 градусів, а температура ґрунту погріється до 10 градусів. За деякими народними прикметами цибуля потрібно садити, коли зацвіте чоремуха.
Для висаджування лука потрібні:
Пасма для посадки треба підготувати заздалегідь. З осені перекопати ділянку на штик лопати. Ширина грядки не більш ніж 1 м. Видалити з неї всі корені бур'янів.
Землю треба полити мідним купоросом для ее дезинфекции.Щоб зробити розчин правильно, потрібно на відро води взяти 1 ст. л. засоби та ретельно перемішати. Якщо у вас ґрунт кислий, то треба внести гашену вапно або деревну золу.
Першим ознакою закислення ґрунту є наявність на ділянці мокрця.
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Цибуля |
Тип продукції | Посадковий |
Сорт/Гібрид | Штутгартер Різен |
Група стиглості | Пізньостигла |
ГМО | Ні |
Країна виробник | Україна |