240 ₴/кг
Показати оптові ціниМінімальне замовлення 3 кг, вага клубнів від 150-80г
Рецепт приготування:
Повітряне печиво з солодкої картоплі
Час: 35 хв.
Складність: легко
Кількість: 9 шт.
Інгредієнти до рецепта: 3/4 ст. готового пюре з солодкої картоплі (приблизно 1 великий батат) 1/2 ст. суцільного молока 1,5 ст. просіяного борошна вищої якості 2 ст. цукри 1 ст. л. розпушувача 1 год. солі 6 ст. холодного вершкового масла, порізати на маленькі шматочки.
У рецептах використовуються мірні ємності об'ємом: 1 склянка (ст.) - 240 мл. 3/4 склянки (ст.) - 180 мл. 1/2 склянки (ст.) - 120 мл. 1/3 стакана (ст.) - 80 мл. 1/4 склянки (ст.) - 60 мл. 1 столова ложка (ст. л.) - 15 мл. 1 чайна ложка (ч. л.) - 5 мл.
Приготування страви за рецептом: Розігріти духовку до 220 °C. Змастити вершковим маслом листок.
У мисці перемішати картопляне пюре з 1/3 склянки молока. Відставити вбік.
Змішати в кухонному комбайні борошно, розпушувач і сіль, додати цукор і вершкове масло, злегка перемішати, поки суміш не стане схожою на борошно грубого помелу. Додати картопляне пюре та обережно перемішати ложкою. Продовжуючи заважати, додати невеликими порціями молоко, що залишилося, щоб вийшло густе тісто.
Викласти тісто на посипане борошно поверхнею. Надати тіста форму кулі та вимісити, 2-3 рази, натискаючи долонею. Розкачати тісто в круглий пласт завтовшки 1,5 сантиметра.
Вичавити з тіста печиво діаметром 6 см за допомогою круглого, присипаного борошном, пресформи. Повторно розкачати залишки тіста і видавити печиво. Розкласти печиво на підготовлений лист і поставити на середній рівень духовки, випікати до золотистого кольору, 12-14 хвилин.
Подавати печиво теплим.
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Батат |
Сорт/Гібрид | Джевел |
Класс семян | Еліта |
ГМО | Ні |
Користувальницькі характеристики | |
Тип продукції | Матковий бульба |