Кошик
282 відгуків
https://svetlyachok-vam.com.ua/
Графік роботи
  • Понеділок
    09:0016:00
  • Вівторок
    07:0021:00
  • Середа
    07:0021:00
  • Четвер
    07:0021:00
  • Пʼятниця
    07:0021:00
  • Субота
    09:0018:00
  • Неділя
    09:0016:00
Контакти
+380955408070
Viber
+380731857682
+380980105946
Агро-магазин "СВЕТЛЯЧОК В.А.М."
Хворостяний Андрей Дмитриевич
УкраїнаКиївська областьОбухівул. Мира 5-а
andreykfo@ukr.net
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
+380955408070
+380731857682
+380980105946
Батат Мохан (Бредшоу) на ЇЖУ дуже смачний солодкий десертний сорт і рецепт приготування

Батат Мохан (Бредшоу) на ЇЖУ дуже смачний солодкий десертний сорт і рецепт приготування

240 грн./кг

Показати оптові ціни
  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: БнаЕМСД75
Батат Мохан (Бредшоу) на ЇЖУ дуже смачний солодкий десертний сорт і рецепт приготування
Батат Мохан (Бредшоу) на ЇЖУ дуже смачний солодкий десертний сорт і рецепт приготуванняНемає в наявності
240 грн./кг
+380955408070
Viber
  • +380731857682
  • +380980105946
+380955408070
Viber
  • +380731857682
  • +380980105946
  • Графік роботи
  • Адреса та контакти
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Опис
Характеристики

Мінімальне замовлення 3 кг, вага бульб від 150 - 800г

Неймовірно смачним вдається запечений батат в духовці. Для більш дієтичної версії страви овочеві скибочки можна помістити в промаслений конверт з фольги, рукав для запікання або форму з кришкою. Однак просто на деко з пергаментом часточки солодкого картоплі набувають особливо апетитний рум'янець.

Інгредієнти:

  • батат – 1 кг;
  • оливкова олія – 3 ст. ложки;
  • прованські або італійські трави – 1-2 ст. ложки;
  • паприка – 1,5 ч. ложки;
  • сіль, перець – за смаком.

Приготування

  1. Батат очищають, нарізають брусочками середньої товщини.
  2. Збризкують скибочки оливковою олією, підсолюють, перчать за смаком, присмачують травами і паприкою, перемішують.
  3. Викладають нарізку на деко з пергаментом і відправляють в прогріту до 220 градусів духовку.
  4. Через 30 хвилин печений батат буде готовий до подачі.

 

         

Основні атрибути
КультураБатат
Ґатунок/Гібрид  Мохан (Брэдшоу)
Класс семян  Еліта
ГМОНі
Користувальницькі характеристики
Тип продукціїМатковий бульба
Користувацькі характеристики
ГМОНемає
Інформація для замовлення
  • Ціна: 240 грн./кг