Кошик
282 відгуків
https://svetlyachok-vam.com.ua/
Графік роботи
  • Понеділок
    09:0016:00
  • Вівторок
    07:0021:00
  • Середа
    07:0021:00
  • Четвер
    07:0021:00
  • Пʼятниця
    07:0021:00
  • Субота
    09:0018:00
  • Неділя
    09:0016:00
Контакти
+380955408070
Viber
+380731857682
+380980105946
Агро-магазин "СВЕТЛЯЧОК В.А.М."
Хворостяний Андрей Дмитриевич
УкраїнаКиївська областьОбухівул. Мира 5-а
andreykfo@ukr.net
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
+380955408070
+380731857682
+380980105946
Батат Оранж (Orange) на ЇЖУ смачний солодкий десертний сорт і рецепт приготування пирога

Батат Оранж (Orange) на ЇЖУ смачний солодкий десертний сорт і рецепт приготування пирога

240 грн./кг

Показати оптові ціни
  • Очікується
  • Оптом і в роздріб
  • Код: БнаЕО75
Батат Оранж (Orange) на ЇЖУ смачний солодкий десертний сорт і рецепт приготування пирога
Батат Оранж (Orange) на ЇЖУ смачний солодкий десертний сорт і рецепт приготування пирогаОчікується
240 грн./кг
+380955408070
Viber
  • +380731857682
  • +380980105946
+380955408070
Viber
  • +380731857682
  • +380980105946
  • Графік роботи
  • Адреса та контакти
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Опис
Характеристики

Мінімальне замовлення 3 кг, вага бульб від 150 - 800г

Пиріг "Осіннє листя"

Інгредієнти для «Пиріг "Осіннє листя"»:

  • Батат (або картоплю чи моркву.) — 600 г
  • Борошно пшеничне / Борошно (+ 2 ст. лож у начинку) — 2 скл.
  • Розпушувач тіста — 1 ч. л.
  • Сіль — 0.5 ч. л.
  • Масло вершкове (В тісто 75 гр для смаження 1 стіл.лож) — 90 г
  • Яйце куряче — 1 шт
  • Кефір (дл) — 1 ст. л.
  • Олія соняшникова — 4 ст. л.
  • Морква — 1 шт
  • Цибуля-порей — 150 г
  • Гриби (печериці) — 300 г
  • Перець болгарський — 1 шт
  • Оливки зелені — 100 г
  • Маслини — 100 г
  • Молоко — 2 скл.
  • Вершки (30%) — 0.5 стак.

Час приготування: 45 хвилин

Кількість порцій: 5

Рецепт «Пиріг "Осіннє листя"»:

Батат або картоплю в шкірці запекти в духовці до готовності. Очистити від шкірки Додати до м'якоті яйце і перемішати до однорідності.

Змішайте борошно, розпушувач і сіль у великій мисці. Поріжте масло дрібними кубиками і додайте до борошна. У комбайні або вручну перемішайте вміст. Додайте м'якоть картоплі з яйцем і замісіть тісто. Загорніть в плівку і покладіть тісто в холодильник мінімум на 30 хвилин.

Моркву і цибулю помити почистити. Цибулю порізати дрібно. Моркву натерти на крупній тертці. У сковороді розтопити олію і вершкове масло. Обсмажити на середньому вогні цибулю і моркву до м'якості.

Посипати борошном овочі перемішати і смажити 1-2 хвилини.

Гриби помити почистити і обсмажити на окремій сковороді. Перець порізати крупно і обсмажити на сковороді на великому вогні. Відкладіть гриби і перець в бік.

До цибулі з морквою, додати молоко і вершки, зменшити вогонь до мінімуму і тушкувати ще 5 хвилин до густоти соусу. Додаємо маслини, оливки і перемішуємо.

Далі додаємо обсмажені гриби і перець і тушкуємо ще 2 хвилини.

Викладаємо начинку у форму і даємо трохи охолонути

Приступаємо до виготовлення листя. Розкачайте тісто і з допомогою плунжера або вирубки виріжте листя. Помістіть наші готові вироби на 10 - 20 хвилин в холодильник або на 5 хвилин у морозилку. Охолоджені листя злегка, з допомогою пензля змастіть кефіром.

Викладіть листя на пиріг. Робіть цю процедуру дуже швидко, щоб листя не втратили форму. Готуємо пиріг в розігрітій до 175 градусів 40-45 хвилин або до золотистого кольору листя.

Основні атрибути
КультураБатат
Ґатунок/Гібрид  Оранж
Класс семян  Еліта
ГМОНі
Користувальницькі характеристики
Тип продукціїМатковий бульба
Користувацькі характеристики
ГМОНемає
Інформація для замовлення
  • Ціна: 240 грн./кг