240 ₴/кг
Показати оптові ціниПортугальський 3 — Порто Батерraба
Червоний суп із арахісом
Час приготування: 150 хвилин
Кількість порцій: 4
Основні інгредієнти супу.
У цьому разі протерта м'якоть томатів взята вже готова.
Ставимо відварювати курячі гомілки, посолів на смак.
Якщо арахіс неочищений, то очищаємо його.
Арахіс заливаємо водою і змусямо варити на годину.
Через цей час, зливаємо з арахісу воду та, злегка остудів, перекладаємо його в блендер, додавши туди томатне пюре та часник.
В окрему каструлю переливаємо 1,5 літра курячого бульйону (курячі гомілки нам будуть потрібні пізніше) і відварюємо в бульйоні натертий натертий на тертці батат. Солім на смак.
Мінут через 15 додаємо арахісову суміш із блендера, продовжуючи готувати на середньому вогні під кришкою.
Тим часом дрібно-чорний ліпчастий цибуля, червоний солодкий перець і морква. Все разом обсмажуємо на сковороді з олією.
Перекладаємо засмажування в суп. Додаємо спеції на ваш смак. Накриваємо каструлю кришкою й залишаємо тушку на повільному вогні приблизно 30 хвилин.
Готовий суп переливаємо в тарілки та кладемо в кожну відварену курячу ніжку. За бажанням прикрашаємо зеленню.
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Батат |
Сорт/Гібрид | Португальська 3 |
Класс семян | Еліта |
ГМО | Ні |
Користувальницькі характеристики | |
Тип продукції | Матковий бульба |