Кошик
832 відгуків
promo_banner
https://svetlyachok-vam.com.ua/
Контакти
+380 (96) 845-22-62
Постачання
Агро-магазин "Світлячок В.А.М."
Хворостяний Андрій Дмитрович
Обухів, Україна
andreykfo@ukr.net+380968452262+380968452262

Батат Порто Батераба напівсолодкий сорт і рецепт приготування Червоний суп із арахісом

240 /кг

Показати оптові ціни
  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: БнаЕП3пС70
Батат Порто Батераба напівсолодкий сорт і рецепт приготування Червоний суп із арахісом
Батат Порто Батераба напівсолодкий сорт і рецепт приготування Червоний суп із арахісомНемає в наявності
240 /кг
+380 (96) 845-22-62
Постачання
+380 (96) 845-22-62
Постачання
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Опис
Характеристики

Португальський 3 — Порто Батерraба

Червоний суп із арахісом

Інгредієнти для «Червоний суп із арахісом "Тені Африки":

  • Курка (голени) — 4 шт.
  • Арахіс (очищений смажений, бажано несолений) — 1 стак.
  • чорний перець (червоний солодкий) — 1 шт
  • Цибуля ріпчаста — 1 шт
  • Батат — 1 шт
  • Морква — 1 шт
  • Помідор (м'якоть, протертаючи через сито) — 7 ст. л.
  • Часник — 4 зуб.
  • Вода (для курячого бульйону) — 2,5 л
  • Приправа (Карі, каєнський перець, чилі тощо. на смак)
  • Сіль (за смаком)
  • Олія рослинна (для смаження) — 4 ст. л.

Час приготування: 150 хвилин

Кількість порцій: 4

Рецепт «Червоний суп із арахісом "Тені Африки":

Основні інгредієнти супу.
У цьому разі протерта м'якоть томатів взята вже готова.

Ставимо відварювати курячі гомілки, посолів на смак.

Якщо арахіс неочищений, то очищаємо його.

Арахіс заливаємо водою і змусямо варити на годину.

Через цей час, зливаємо з арахісу воду та, злегка остудів, перекладаємо його в блендер, додавши туди томатне пюре та часник.

В окрему каструлю переливаємо 1,5 літра курячого бульйону (курячі гомілки нам будуть потрібні пізніше) і відварюємо в бульйоні натертий натертий на тертці батат. Солім на смак.

Мінут через 15 додаємо арахісову суміш із блендера, продовжуючи готувати на середньому вогні під кришкою.

Тим часом дрібно-чорний ліпчастий цибуля, червоний солодкий перець і морква. Все разом обсмажуємо на сковороді з олією.

Перекладаємо засмажування в суп. Додаємо спеції на ваш смак. Накриваємо каструлю кришкою й залишаємо тушку на повільному вогні приблизно 30 хвилин.

Готовий суп переливаємо в тарілки та кладемо в кожну відварену курячу ніжку. За бажанням прикрашаємо зеленню.

Основні атрибути
КультураБатат
Сорт/ГібридПортугальська 3
Класс семянЕліта
ГМОНі
Користувальницькі характеристики
Тип продукціїМатковий бульба
Інформація для замовлення
  • Ціна: 240 /кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner